Onze Bed and Breakfast

Een heerlijk privé appartement

In onze B&B heeft u de beschikking over een inpandig privé-appartement van twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de keuken, badruimte en toilet. Tot de keukenuitrusting behoren een 2-pits keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. Een ruime ronde tafel met goede stoelen en een zitje met twee fauteuils bieden u het nodige zitcomfort.

U kunt zelf bepalen wanneer u wilt ontbijten en of u uw overige maaltijden zelf wilt bereiden. In de keuken vindt u een uitgebreide keuze aan (grotendeels) verse en biologische producten, waaronder fruit, brood, yoghurt, eieren, roomboter, jam, honing, melk en een sapje. Koffie en thee kunt u onbeperkt gebruiken.

De slaapkamer boven bevat een tweepersoonsbed met twee losse bedden van 0.90 x 2m met uitstekende matrassen. De grote dakramen voorzien u van uitzicht over de Nederrijn. De ruimte kunt u volledig verduisteren middels de rolgordijnen. Een beeldscherm tv hangt aan de muur.

De badruimte omvat een mooie doucheruimte en een wastafelmeubel met een föhn en verschillende verzorgingsproducten. Natuurlijk zijn er voldoende handdoeken en fijn beddengoed. In de inbouwkledingkast hangen comfortabele badjassen.

In de op het zuiden gelegen tuin aan de rivierzijde kunt u gebruik maken van een privé-zitje met prachtig uitzicht. Deze grenst aan de zomerdijk, waarover ook een NS-wandelroute ligt. Kijk dus niet vreemd op wanneer er regelmatig mensen met rugzakken voorbij lopen.

Het appartement is geschikt voor twee personen. Vanwege de inpandige trap is het appartement minder geschikt voor mensen die moeite hebben met traplopen. We houden een leeftijdsgrens aan van 12 jaar en ouder.

De Wifi-code staat genoteerd in een mapje, waarin ook wat praktische informatie en folders van het nabijgelegen VVV-kantoor over Rhenen eo.

In de straat is vrijwel altijd genoeg (gratis) parkeerruimte. Mocht dat onverhoopt toch niet zo zijn, dan kunt u altijd eerst even uw bagage naar binnen brengen en daarna uw auto wegzetten. Op het gratis parkeerterrein aan de Veerweg is altijd ruimte.

Wij verwelkomen u graag!

Bianca en Ronald Dercksen-van Dijk