Wat wilt u doen

Er is van alles te beleven in Rhenen en omgeving

De stad zelf is een bezoek meer dan waard met oa de mooie, recentelijk gerestaureerde Cunerakerk, de leuke winkels en de vele fijne restaurants en terrassen, maar Rhenen is de perfecte uitvalsbasis voor geweldige wandel-, fiets– en mountainbiketochten. Aan alle kanten vanuit t appartement kunt u uw hart ophalen; de prachtige Palmerswaard, de Grebbeberg of de bossen rondom Rhenen. Net buiten Rhenen is de Blauwe kamer goed te belopen en ook kunt u via voet/veerpontje de Betuwe in. Jaarlijks in juli het festival De Rijnweek met gratis toegang, open monumenten dag en de Cuneradag zijn voorbeelden van de vele activiteiten.

Blijf je wat langer? Stap dan ook eens op de fiets of in de auto en bezoek het mooie Amerongen, studentenstad Wageningen of vooral in de lente is een bezoek aan de Betuwe meer dan waard. Omdat Rhenen een NS station heeft zijn ook grotere steden goed bereikbaar.

Middels onderstaande links geven wij u alvast wat leuke ideetjes en tips, maar ook in onze B&B is allerlei informatie beschikbaar.

Een aantal suggesties